Titaner på vandring

Når kjemper våkner

Square Enix har annonsert rollespillet Blood of Bahamut.

Square Enixs japanske avdeling har åpnet en ny nettside for et mystisk spillprosjekt. Nettstedet viser en gigantisk skapning av stein med et helt landskap spredd over de mektige skuldrene. Over svever noe som ligner på Final Fantasy-dragen Bahamut, tilsynelatende med palasser og festningsverk på vingene.

Det finnes også en nedtelling, og når denne avsluttes mandag vil det antagelig slippes mer informasjon. I mellomtiden har nettstedet Gamekyo et par detaljer om spillet fra det japanske ungdomsbladet Shonen Jump.

Tittelen er Blood of Bahamut, og handler om en befestet by som ligger på toppen av en kjempe. Kjempen er i dvale, men når en mystisk fiende angriper våkner han opp. Hovedpersonene Ibuki og Yui må forsvare byen mot fiendene, og etter skjermbildene å dømme blir det blant annet kamp mot iltre kjemper.

Spillet kommer til DS, og det skal ha lokal flerspiller for opptil fire personer, men utover dette er det lite vi vet om prosjektet, ei heller om det har noen tilknytting til det taktiske rollespillet Bahamut Lagoon på SNES.

Square Enix skal visstnok presentere spillet på den japanske anime-og spillfestivalen Jump Festa mot slutten av året.

Siste fra forsiden