Titanfall 2 får enspillerkampanje

EA vurderer også å lage en tv-serie basert på spillet.

EA

Noe av det Titanfall ble kritisert for da skytespillet kom ut i 2013,var mangelen på en fullverdig enspillerkampanje. Selv om spillet høstet mange gode omtaler for sin vri på flerspillermoroa, var savnet etter noe å gjøre på egenhånd stort.

– Magi møter vitenskap

Titanfall satte tonen for oppfølgeren.
EA

Utvikler Respawn Entertainment har tatt til seg denne tilbakemeldingen nå som de jobber med en oppfølger. Når Titanfall 2 kommer en gang innen mars 2017, er en enspillerkampanje en del av pakken. Dette bekrefter Titanfall-forfatter Jesse Stern i et intervju med Forbes.

– Vi gjør vårt beste for å levere en visjon av en stor global krig som gjenforteller historien om den amerikanske revolusjon og den amerikanske uavhengighetskrigen. Vi så for oss at neste generasjon med immigranter flytter ut til en ubebodd planet. Heller enn å gjøre den vanlige sci-fi-greia, ville vi se på hvordan dette ville fungere i praksis, hva skipene vil se ut som og med maskiner som ble utviklet for utgraving og kosntruksjon, ødeleggelse og agrikultur, og hva som skjer nå de gjøres om til krigsmaskiner, forteller han.

– Det som inspirerer oss er krysspunktet mellom teknologisk utvikling med uungåeligheten av konflikt og krig, og hvordan den neste krigen kan se ut. I Titanfall 2 blir det mange sekvenser det vitenskap møter magi, men der vi holder det nede på bakken – skittent, menneskelig og ekte.

Mulig tv-serie

Titanfall.
EA

I tillegg nevner Stern at det snuses på muligheten for å lage en tv-serie basert på serien. Planene er likevel langt unna ferdigstilling, og det kan godt hende de faller i fisk før vi får se noe av det.

Titanfall 2 skal slippes på både PlayStation 4, Xbox One og Windows, etter at forgjengeren kun var tilgjengelig på Xbox One og Windows.

I tillegg vet vi at spillet tidligst slippes 1. april i år, men at det mest sannsynlig blir mye senere enn det også.

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i mars 2013, men spillerbasen sank kraftig etter kort tid. Vår anmelder beskrev spillet som et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff, men trakk frem den overfladiske historien som en unødvendig distraksjon.

Det nyeste skytespillet signert EA fikk en grei mottagelse av oss.
Star Wars Battlefront byr på gåsehud og ærefrykt, men opplevelsen falmer litt over tid »

Siste fra forsiden