Temp.no mot Norse / Telenorligaen

Tittelutfordrerne ble for sterke for favoritten Norse

Anders «aNdz» Kjær og Temp.no sjokkerte motstanderne på Overpass.

Anders «aNdz» Kjær og Temp.no ble for sterke for Norse.
Eivind Von D

SLIK GIKK ANDRE RUNDE AV TELENORLIGAEN

Vis mer

Norse - Temp.no: 0-2
Labbedans'Vika - BX3 EK: 2-0
DeToNator.EU - demise.no: 0-2
Celestial Gaming - Nordic Warthogs: 0-2

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Mandagens TV-kamp i Counter-Strike: GO var et skikkelig toppoppgjør mellom Temp.no og Norse, og var en liten forsmak på det som kan bli finalen i årets sluttspill. På forhånd virket det som lagleder i Norse, Morten Zeves Vollan tok det veldig rolig i forberedelsene til kampen, noe han og laget kanskje ikke burde ha gjort.

Overlegent på Overpass

DISSE SPILLER FOR TEMP.NO:

Vis mer

Adam «Paint» Fjellum
Kristian «KORN» Hokland
Tony André «NiTo» Nilsen
Anders «aNdz» Kjær
Kristoffer «Mystic» Michelsen

DISSE SPILLER FOR NORSE:

Morten «zEVES» Vollan
Martin «cENTRYZ» Brandal
Jon Erik «ztk» Øygarden
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen

Kartene som skulle spilles etter kartvetoen var Overpass og Mirage, med Overpass som første kart. Kampen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre ganske tett hele veien. Inn i andre omgang tok Temp med seg en 9-6-ledelse. I andre omgang dukket Norse aldri opp, og klarte kun å kjempe seg til en fattig runde. Sluttresultatet ble dermed 16-7 til Temp.

Det ble derimot jevnere på Mirage, og Norse tok et tidlig overtak og ledet 9-6 ved halvspilt kamp. I andre omgang tok Norse de tre første rundene, før Temp tok over resten av kampen på terroristsiden. Norse klarte kun å få med seg en runde etter dette, og tapte til slutt kampen 13-16.

Se kampen mellom Norse og Temp.no i opptak gratis på TV 2 Sumo.

– Svir nok mer for «zEVES» enn han tør innrømme

Anders «aNdz» Kjær var naturligvis meget fornøyd etter seieren mot Norse.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Lagleder i Temp, Anders «aNdz» Kjær mener mentaliteten til Norse var riktigere på det andre kartet, etter at første kart ble ren overkjøring mot slutten.

– Nei, jeg tror Norse er gode nok til å starte på nytt mentalt. De var nok meget selvsikre på å slå oss, men tror de ble veldig overrasket over nivået vi holdt på Overpass. Det som gjorde at vi kunne vinne var rett og slett bra lagsamarbeid og enorm individuell treffsikkerhet. Vi var mange hakk over de individuelt i denne kampen, sier Kjær.


Selv om lagkapteinen selvfølgelig er fornøyd med seieren, tror han ikke at den har betydning for resten av sesongen.

– Tror fremover at seieren ikke har mye å si, kanskje gir det litt selvtillit til oss, samt at det gir Norse et push for å jobbe hardere. Tror nok kampen svir mer for
Norse enn «zEVES» tør å innrømme, poengterer Kjær.

Mener Norse fortsatt har en fordel

Les også
– Fact vant den første kampen helt fortjent

Begge lagene er nok fortsatt ganske sikre på å nå sluttspillet, og på spørsmål om Kjær tror Temp kan slå Norse i sluttspillet er han sikker på det, men peker også ut en fordel Norse har.

– Vi kan alltid slå Norse, også i sluttspillet. Men de har en klar kunkurransefordel ved å være fulltidsspillere som man ikke kan se bort ifra. Jeg har troa på mine avdanka spillere når det kommer til sluttspillet også, avslutter Kjær.

Simen «warclOwn» Aas Henriksen (til høyre) var imponert over Temp.no. Her sammen med kommentator Eskil «Fearsome» Uggen på SpillExpo.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Ekspertkommentator for Telenorligaen, Simen «warclOwn» Aas Henriksen, synes det var spennende å se Temps nye spiller i denne kampen, og mener han stakk seg ut veldig positivt.

– Begge lagene gikk inn i kampen med en rolig innstilling. Det er sluttspillet de begge ønsker å spare kruttet til. Men kampen på mandag viste at begge lagene er på samme nivå individuelt.

– Spennende å se NiTo i aksjon i nytt lag, han gjorde en god figur i toppkampen og jeg gleder meg til å følge utviklingen hans videre, avslutter Henriksen.

Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med lagkaptein i Norse, Morten «zEVES» Vollan.

Siste fra forsiden