Titus kunngjør Lamborghini FX

Med dette spillet lover Titus klassisk bilspill-action av den typen vi kjenner fra gamle dager.

Med tanke på at Lamborghini FX er en typisk italiensk superbil, er det kanskje ekstra passende at utvikleren er MileStone, det italienske selskapet som i sin tid stod for Screamer-serien, og som senere har utviklet titler som Racing Evoluzione.

Lamborghini FX blir et raskt arkadeaktig bilspill hvor du får kjøre Lamborghinier i en rekke svært detaljerte miljøer. I tillegg til å kjøre fort vil spillerne dessuten få mulighet til å utføre spektakulære triks, som hopp, "spins", "power slides" og tohjulskjøring. På denne måten kan spillere skaffe seg nye våpen som de kan bruke mot aggressive motstandere.

Ved å vinne løp og plukke opp FX-merker på veien kan du tjene penger, og disse kan du bruke til å kjøpe biler, baner og andre ting. På banene vil det også befinne seg nitro-merker som du kan plukke opp, og hvis du har et slikt merke tilgjengelig vil du kunne bruke nitro-knappen og suse forbi motstanderne.

Lamborghini FX lover med andre ord heftig arkadeaktig gameplay for alle pengene. Spillet skal komme samtidig til alle konsoller og PC, og utgivelsen skal etter planen foregå til sommeren.

Siste fra forsiden