To av turneringene utsettes

Trøbbel med PSN tvinger oss til å utsette FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Vi skal by på fire store turneringer under årets Gamer's Paradise-turnering, som vi arrangerer i samarbeid med Coca-Cola Zero. Disse vil skje på PC og PlayStation 3, hvor Crysis 2 og StarCraft II arrangeres på førstnevnte og FIFA 11 samt Gran Turismo 5 spilles på sistnevnte.

Det vil bli mulig å ta del i to av turneringene allerede mandag 16. mai, og du kan melde deg på her. Vi har likevel sett oss nødt til å utsette FIFA 11- og Gran Turismo 5-turneringene til 1. juni. Årsaken er at Sony fortsatt har problemer med å få opp sitt online-nettverk PlayStation Network. Det gjør spilling over Internett via PlayStation 3 er umulig frem til 31. mai.

Oppdatering mandag 16. mai: PSN er i ferd med å returnere, tidligere enn først annonsert. Det er imidlertid fremdeles ustabilt, så vi velger for sikkerhets skyld å holde oss til den nye turneringsstarten for de to PS3-spillene.

Dette vil ikke ha noen videre konsekvenser for turneringsstrukturen. For deres del betyr det kun at turneringene i de to PlayStation 3-spillene starter noe senere, og at det blir tettere spilling i starten av turneringene for å kompensere for forsinkelsen. Tidspunktet på finalene, som finner sted i Oslo helgen 24. til 26. juni., forblir uberørt.

Du vil kunne delta i så mange turneringer du vil, både på tvers av spill og i samme spill hvis du blir slått ut. Om du ønsker å delta i to eller flere spill så må du delta på ulike dager, slik at tidspunktene ikke kræsjer.

Turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 er altså utsatt til 1. juni. Du kan fortsatt melde deg på StarCraft II- og Crysis 2-turneringene fra i dag av. Første runde avholdes allerede mandag 16. mai.

Siste fra forsiden