Spilleroverganger i Norse

To kjenninger inn i Norse

Dette viser Telenorligaens database.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Norges antatt beste Counter-Strike: GO-lag, Norse, har gjort endringer i lagoppstillingen i systemet til Telenorligaen. Klubben tapte forrige runde i Telenorligaen mot Temp.no, og det skal ha vært dråpen som startet endringene.

ER DETTE NYE NORSE?

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Khoi «BLU3» Pham

Stortalent og AWPer inn

Gamer.no meldte tidligere at to spillere var på vei ut. Både Jon Erik «ztk» Øygarden og Martin «cENTRYZ» Brandal ble sendt på benken, mens de startet jobben med å finne erstattere.

Nå har klubben lagt inn både Kristoffer «Mystic» Michelsen og Khoi «BLU3» Pham - og dette kan tyde på at Norse har anskaffet seg to nye spillere, enten på prøvetid eller som fullverdige spillere.

Kristoffer «Mystic» Michelsen melder overgang fra Temp.no til Norse.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Michelsen har langt fartstid i Counter-Strike: GO og har blitt antatt å være Norges beste talent. I 2015 ble han hentet inn i LGB, sammen med Ruben «Rubino» Villarroel og Joakim «jkaem» Myrbostad. Han har også spilt for London Conspiracy. Tidligere har Michelsen vunnet Telenorligaen, og i høstsesongen 2016 fikk han andreplassen med Gatekeepers (nå Temp.no).

Pham er en av spillerne som overrasket med Tien Len i vårsesongen 2016. Som et nyopprykket lag overrasket de flere med gode resultater. Senere ble de anklaget for juks og dette tappet laget for energi. Til slutt bestemte laget seg for å selge plassen i ligaen og startet nedover i divisjonene for gøy.

Morten «zEVES» Vollan har gitt klar beskjed om at de ikke vil kommentere saken, ei heller noen av spillerne til Norse.

Siste fra forsiden