Counter-Strike: GO / Dreamhack Open Cluj-Napoca

To nordmenn i semifinalen av DreamHack Open

Kvartfinalen mellom G2 Esports og Virtus.pro ble et fyrverkeri av en kamp.

Med nordmennene Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard i spissen, viste G2 Esports muskler da de tok seg til semifinalen av DreamHack Cluj-Napoca etter 2-0-seier over Virtus.pro.

Joakim «jkaem» Myrbostad.

G2 Esports åpnet ballet med 16-10 på Cache, før de fulgte opp med å vinne Train 19-17 etter overtid. I forkant av oppgjøret var Virtus.pro spådd en enkel seier, men laget med de brennhete nordmennene ville det annerledes.

Virtus.pro åpnet best på Cache, ved å vinne pistolrunden som anti-terrorister, og da Janusz «Snax» Pogorzelski fikk fire drap med TEC-9 på den tredje runden. Til tross for en treg start, kom G2 Esports tilbake i kampen - takket være Joakim «jkaem» Myrbostad som leverte flere «multi-kill rounds». Myrbostads skal ha mye av æren for at Cache gikk G2s vei.

Håvard «rain» Nygaard.

G2 starter derimot best på Train, ved å vinne den viktige pistol-runden. Virtus.pro holdt på å vinne den påfølgende runden, men Joakim «jkaem» Myrbostad kom G2 til unnsetning. Håvard «rain» Nygaard gjorde også sakene sine bra, og vant en viktig én-mot-tre-situasjon. Etter første omgang ledet G2 9-6 over VP.

Da det sto 15-13 i favør Virtus.pro var mange klar for Mirage som ville blitt det tredje kartet, men igjen ville G2 Esports det annerledes. Laget tok de to neste rundene og stillingen ble 15-15, noe som betydde at kartet måtte avgjøres på overtid.

I «overtime» var det første laget som vant fire runder, som ville gå av med seieren. Her trakk G2 Esports det lengste strået, og vant til slutt 19-17.
G2 Esports møter EnVyUs i semifinalen, som spilles søndag 1. november klokken 11:00.

Du kan følge hele DreamHack Cluj-Napoca på GamerTV »

Virtus.proKills/Death
Filip «NEO» Kubski39 - 47
Jarosław «pashaBiceps» Jarząbkowski44 - 46
Paweł «byali» Bieliński38 - 41
Wiktor «TaZ» Wojtas34 - 49
Janusz «Snax» Pogorzelski49 - 45
G2 EsportsKills/Death
Ricardo «fox» Pacheco44 - 41
Joakim «jkaem» Myrbostad62 - 40
Dennis «dennis» Edman40 - 41
Mikail «Maikelele» Bill39 - 40
Håvard «rain» Nygaard43 - 43

Siste fra forsiden