To nye Far Cry-spill på vei

Ubisoft jobber med to nye Far Cry-spill til konsoll, som begge kommer til våren.

Det første av de to spillene har foreløpig ikke fått et endelig navn, og går under betegnelsen Far Cry Instincts: Next Chapter. Dette kommer til Xbox, er under utvikling hos Ubisoft Montreal og introduserer en helt ny historie, nye figurer og nye funksjoner. Ubisoft forteller at spillet reflekterer og forbedrer elementene i Far Cry Instincts.

Far Cry Instincts: Predator

Det andre spillet, som også er under utvikling hos Ubisoft Montreal, er en ny og forbedret versjon av Far Cry Instincts, for Xbox 360. I tillegg inkluderer det hele Next Chapter. Xbox 360-spillet heter Far Cry Instincts: Predator, og utnytter seg av Xbox 360-konsollens kraft for å tilby enda mer realistiske jungelmiljøer.

Dessuten loves vi forbedret kunstig intelligens, forbedrede jaktsekvenser og flere fiender på skjermen samtidig. Både Far Cry Instincts: Predator og Far Cry Instincts: Next Chapter kommer i salg til våren. Crytek ser ikke ut til å ha noe med de to nye spillene å gjøre, og de benytter seg sannsynligvis heller ikke av Cry Engine (da Far Cry Instincts bruker Ubisofts egenproduserte spillmotor).

Siste fra forsiden