To nye kampspill fra Sega

Sega Europe har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene for to nye japanske kampspill; Otogi 2 (Xbox) og Blood will Tell (PS2).

Begge de nye spillene har allerede blitt lansert andre steder i verden, men har ikke dukket opp på det europeiske markedet før nå. Både Otogi 2 og Blood Will Tell skal lanseres i februar.

Xbox-spillet Otogi 2: Immortal Warriors ble utviklet av From Software (Armored Core, Lost Kingdoms). Originalen, som dukket opp i 2003, fikk mye ros for sitt actionfylte gameplay, og etterfølgeren skal i følge Sega overgå forgjengeren på alle måter. Spillet tilbyr action hele veien, med heftige kampscener og massevis av flotte spesialeffekter.

Otogi 2 følger den legendariske (men døde) krigeren Raikoh, som også var helten i originalspillet. Når ondskapen igjen truer verden bestemmer trollkvinnen Seimei å ofre livet til en gruppe krigere i et ritual for å vekke ham til live igjen, slik at han nok en gang kan lede kampen mot det onde. Nå må Raikoh lede de overnaturlige krigerne i en episk kamp hvor verdens skjebne står på spill.

Blood Will Tell er et Manga-inspirert PS2-spill som i følge Sega skal tilby den ultimale samuraikamp-opplevelsen. Spillet kommer med en historie laget av Osamu Tezuka (skaperen av Astro Boy), og følger en ung mann som heter Hyakkimaru. Stakkars Hyakkimaru er en samuraikriger som fikk hele kroppen sin erstattet med dødelige våpen mens han enda var en baby. Nå vil han ha hevn over de som gjorde ham til et kybernetisk monster, og i tillegg vil han prøveå få tilbake sin menneskelige form.

Spilleren kan benytte seg av hele det dødelige arsenalet som utgjør Hyakkimarus kropp, og her nevnes kniver skjult i armene hans og en bazooka gjemt i beinet hans. I tillegg vil han finne massevis av våpen underveis, og får dessuten hjelp av Dodoro, Hyakkimarus trofaste venn.

Spilleren kan ta kontroll over begge karakterene, og hver av dem har unike egenskaper. Dessuten kan to spillere samarbeide, ved at den ene kontrollerer Dodoro og den andre kontrollerer Hyakkimaru. Utviklerne lover over 100 demoniske fiender, samt 48 unike sjefsfiender og over 20 timers gameplay.

Siste fra forsiden