To nye spill fra Majesco

Majesco er på vei til å bli en utgiver verd å merke seg. Nå har de kunngjort Raze's Hell, et actionskytespill med mye sort humor. I tillegg vil de gi ut et neste-generasjons spill basert på tegneserien The Darkness.

Er du lei av de sukkersøte spillheltene som er så populære for tiden? Hva sier du til sjansen om å meie dem ned, alle som en? I Raze's Hell, fra kanadiske Artech, får du akkurat denne muligheten; her spiller du antihelten Raze, som må kjempe mot en rekke kvalmende søte vesener som invaderer den fæle planeten hans. Det viser seg at de invaderende styrkene prøver å gjøre Raze's verden til et slags utopia, uten at Raze og de andre innbyggerne får si hva de mener om planen.

Spillet foregår over 20 massive oppdrag som alle foregår i et surrealistisk og fremmed landskap. Ved hjelp av ti mektige organiske våpen, samt bruk av sniking og nærkamp, må Raze kvitte seg med 20 ulike former for nusselige fiender. Dette gjøres naturligvis så brutalt og blodig som mulig, men ikke la deg lure av fiendens harmløse utseende. Disse søtingene vet å ta dekning, tilkalle forsterkninger når de er i undertall og generelt gi Raze rimelig god motstand. Heldigvis kan du få med deg en venn og samarbeide ved hjelp av delt skjerm.

- Alle de som blir drevet til vannvidd av den irriterende nusseligheten til noen av dagens populære spillkarakterer vil sette pris på dette fantastisk grusomme spillet, forteller Ken Gold fra Majesco. Raze's Hell er en kreativ blanding av humor og action som burde tilfredstille alle som leter etter noe litt annerledes.

Raze's Hell kommer til Xbox til våren. Et spill vi etter alt å dømme ikke får se på en stund er et prosjekt den svenske utvikleren Starbreeze jobber med. Starbreeze har tidligere stått for spill som The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay og Enclave, og nå jobber de med et spill basert på tegneserien The Darkness. Vi vet egentlig veldig lite om spillet, annet enn at heltens evne til å manipulere skygger vil bli en viktig del av gameplayet, og at det vil komme til neste-generasjons plattformer.

Spillrulett
121 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden