DOTA2 Taiga Major

To på rappen for OG - Taiga til Texas Major

OG surfer på høy bølge mot The International 2022

OG vinnere av Stockholm Major 2022.
Helena Kristiansson/ESL

Det var vinn eller forsvinn da førsteplassen møtte sisteplassen i den tredje major-kvalifiseringen. Det en gang legendariske Alliance-laget står nå med null poeng etter seks kamper, og må atter en gang ned i andredivisjon. På andre siden står norske Tommy «Taiga» Le og resten av OG som igjen sikret en plass under neste major, denne gangen i Texas.

Ingen brems på OG

OG gikk brennheite ut av Stockholm Major som vinnere selv med to reservespillere. I tredje major-kvalifisering er samtlige spillere tilbake i aksjon og har på ingen måte tatt foten av gasspedalen. Laget står med 5-1 i kamper og er dermed sikret en plass blant de fire beste, samt kvalifisering til major, med en kamp til gode å spille.

OG består av

Vis mer

ua Artem «Yuragi» Golubiev
bg Bozhidar «bzm» Bogdanov
jo Ammar «ATF» Al-Assaf
no Tommy «Taiga» Le
ru Mikhail «Misha» Agatov

Med unntak av tapet mot Tundra har OG levert fem strake 2-0 seiere i kvalifiseringen, og vil sannsynligvis presse på mot «Taiga» sine tidligere lagkamerater i Liquid. Selv om de er sikret en plass i majoren står det om viktige poeng mot The International og premiepenger.

Tundra delte førsteplassen i gruppa med OG før kampen mot Alliance og vil sannsynligvis slå følge med dem ettersom de står med 4-1 i kamper selv. Entity og Liquid deler de neste plassene på 3-2 og har begge gode sjanser til å kvalifisere seg. Team Secret kjemper for å beholde plassen i førstedivisjon. De håper naturlig nok at de ikke må følge Alliance på veien ned til andredivisjon.

Taiga i aksjon under Stockholm Major 2022
Adela Sznajder/ESL

Major og The International

Neste major spilles mellom 4-14. august og innehar de 18 beste lagene i verden, der mange vil være desperate etter de siste DPC-poengene mot The International. Lagene som ikke har samlet nok poeng og havner utenfor de 12 beste vil måtte gjøre det sterkt i regionale kvalifiseringer om de ønsker å delta i The International 2022.

Årets International spilles over to uker i Singapore fra 15-30. oktober

Siste fra forsiden