Tomb Raider: Legend

I løpet av sensommeren får vi et nytt gjensyn med Lara Croft i Tomb Raider: Legend. Nå har Eidos sluppet en videosnutt som viser at Lara fremdeles er i god form.

De siste Tomb Raider-utgivelsene har ikke blitt veldig godt tatt i mot av verken kritikerne eller forbrukerne. Mange mener at magien har forsvunnet, og det er antageligvis også derfor seriens skaper, Toby Gard, nå er tilbake i førerstolen for å dirigere Tomb Raider på rett spor. Det neste spillet, Tomb Raider: Legend er ventet i hyllene i løpet av sensommeren.

I følge et intervju gjort med det offisielle PlayStation-magasinet i USA tidligere i år, ønsker Gard å gå tilbake til røttene og de faktorene som gjorde de første spillene som spennende. I intervjuet gikk han ut å sa at Paris-delen i Tomb Raider: Angel of Darkness var en katastrofe. Dette betyr at vi antageligvis vil få vesentlig færre byområder, men flere ruiner og jungler å utforske i kommende Legend. Utviklerne lover også et mer sømløst kontrollsystem, samt dynamiske animasjoner som tilpasser seg omgivelsene.

Det er ikke sagt stort om historien i Tomb Raider: Legends, men det vi vet er at Lara, spillverdenens kanskje mest berømte kvinne, dra på vandring over vår klode for å finne en gammel kulturgjenstand. Dette blir imidlertid ikke så lett, ettersom hun stadig blir hindret av sin onde nemesis.

I den nye videosekvensen ser vi Lara Croft utforske grotter og huler, med sine kjente akrobatiske bevegelser. Vi blir også presentert for en skuddveksling. Lesere med øye for detaljer vil kanskje legge merke til at Lara har fått hakket mindre bryster siden sist, og dette er med hensikt fra utviklernes side, som ønsket henne mindre karikert og mer virkelig og moderne.

Tomb Raider: Legend slippes på PC, Xbox og PS2 i løpet av sensommeren.

Siste fra forsiden