Tony Hawk's Underground 2 før jul

Activision har offentliggjort tallene fra forrige regnskapsår, og har i den sagt sagt at de håper å lansere oppfølgeren til det kritikerroste Tony Hawk's Underground før jul.

Tony Hawk-serien har vært ledende innen actionsport-sjangeren helt siden det første Tony Hawk's-spillet kom for en del år tilbake. Ingen andre spill har gjort så mye for sjangeren som nettopp disse. Activision har gang på gang flyttet grensene for hva man kan gjøre i actionsportspill. Nå det femte spillet i serien kommer blir ikke dette noe unntak.

Nytt i Underground var blant annet muligheten til å hoppe av brettet, inn i en bil, på en motorsykkel eller kanskje en gokart. Nytt var også at du ikke lenger spilte en profesjonell aktør, men deg selv fra amatørnivå til proffstatus. Banene var større og oppgavene mer varierte. Det er ingen overraskelse at en oppfølger er under utvikling, og Med Tony Hawk's Underground 2 har Activision planer om å videreføre suksessen fra i fjor.

Under pressekonferansen i går, var Tony Hawk's Underground 2 en av nøkkeltitlene for neste års regnskapsår. Regnskapsårene for utgiverne stekker seg fra 1. april til 31. mars. En Activision-representant gikk imidlertid ut med en forventet lansering på høsten, eller før jul. Det vil overraske oss om dette ikke holder stikk, da alle andre Tony Hawk-utgivelser har funnet sted på høsten.

Noe konkret informasjon om innholdet i Tony Hawk's Underground 2 er ikke offentliggjort, men vi håper å kunne tilby dere en sniktitt etter besøket på Activisions stand på E3 neste uke.

Siste fra forsiden