Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Toppoppgjør i kveldens TV-sendte kamp

Oslo Lions kan ta førsteplassen fra BX3, men må slå et selvsikkert London Conspiracy.

Dette er Telenorligaen

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Finalene finner sted på SpillExpo i november.

Premiene i Counter-Strike: GO

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 80 000 kroner
2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb møter London Conspiracy i kveldens TV-sendte kamp. De to topplagene skal kjempe om poeng på kartene Cobblestone og Inferno.

Se oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

Oslo Lions forventer seier

Løvene fra Oslo ligger på en delt andreplass med Copenhagen Wolves, etter at sistnevnte tapte på walkover da de ikke kunne stille til gårsdagens kamp mot partyastronauts. Oslo Lions er kun ett poeng bak ligalederen BX3 Eletroniske Sportsklubb, og har i tillegg spilt en kamp mindre.

Mikael «ultra» Andersen har tro på seier.

Mikael «ultra» Andersen i Oslo Lions tror på seier for sitt lag i kveldens kamp, men forventer tøff motstand fra London Conspiracy.

– London Conspiracy er et lag med ekstremt sterke individuelle spillere, så de blir helt klart en tøff motstander. Vi forventer en 2-0 seier, men det blir ikke lett. Det blir nok en spennende kamp med mange jevne runder frem og tilbake, så vi må helt klart jobbe hardt om vi skal ta inn en 2-0 seier her. Vi blir å stille med svenske Aleksandar «jayzaR» Zarkovic som stand-in for «Cyph», og har derfor byttet noen posisjoner og roller, så det blir spennende å se hvordan det fungerer i praksis.

Forrige ukes oppdatering har ført til en rekke endringer i spillets gang, og Andersen forteller at oppdatering ikke har blitt mottatt med åpne armer av Oslo Lions.

– Vi er helt klart misfornøyd med oppdateringen. Vi har hatt problemer med FPS-drops, model-bugs og ikke minst nerfen av M4A1-S har vært frustrerende. Vi har generelt hatt noe problematiske CT-sider på enkelte kart, noe som ble ekstra forsterket av M4A1-S-nerfen og overgang til M4A4 som flere av oss ikke har rørt på noen år. Men det er jo som med alt annet noe man bare må tilpasse seg, med tid blir det nok bra.

Til trøst skal kveldens kamper spilles på det Andersen mener er noen av lagets beste kart.

– Cobblestone og Inferno er blant våre favorittkart, og kart vi har spilt mye. Vi føler oss komfortable på alle mulige måter på de kartene, så selvtilliten er der.

– Vi er komfortable med all motstand

London Conspiracys manager Aleksander Prøis.
Les også
– Vi tar dette som en erfaring

London Conspiracy står med seks poeng etter sine tre kamper. De startet høstsesongen av Telenorligaen med en seier mot Badger eSports, for så å bli slått av ligaens førsteplass, BX3 Elektroniske Sportsklubb, i andre serierunde. Deres forrige oppgjør var mot GamersLeague eSport, hvor London Conspiracy hentet ytterligere tre poeng.

Oslo Lions står for tur i kveldens kamp, og London Conspiracys manager Aleksander Prøis tror på seier mot ligaens andreplass.

– Vi er komfortable med all motstand, og vi har tro på at vi skal vinne alle kampene vi spiller i Telenorligaen. Selv om vi møter et av de bedre lagene i Norge, skal vi være sterke og solide nok til å vinne kampen, forteller han.

Kampen mellom Oslo Lions og London Conspiracy spilles mandag 28. september klokken 20:00. Se kampen direkte på VGTV »

Siste fra forsiden