League of Legends / World Championship

Torsdag starter VM i League of Legends

Finn ut hvilke datoer du må krysse av i kalenderen den kommende måneden.

Riot

Torsdag klokken 16:00 norsk tid går startskuddet for årets verdensmesterskap i League of Legends. Først er det åpningsseremoni, så går man løs på hele seks kamper utover kvelden. Det spilles også seks kamper fredag, lørdag og søndag, så det er mye å se frem til de neste dagene. For fullt kampprogram og tider, besøk Riots offisielle side for mesterskapet.

LES OGSÅ: Vi spår resultatet av gruppespillet i VM

På Riots Youtube-kanaler «» og «» kan du finne både hypevideoer og dokumentarer laget for verdensmesterskapet.

Kamper å se opp for denne uken

Gruppespillet i Paris pågår frem til 11. oktober, så er det pause frem til kvartfinalene i London 15.-18. oktober. Semifinalene spilles i Brussel 24. og 25. oktober, mens finalen i Berlin avholdes på Mercedes-Benz Arena søndag 31. oktober.

Den første uken av gruppespillet vil ha en blanding av alle gruppene hver dag, mens den andre uken vil dedikere én dag til hver enkelt gruppe. Dette gjør at lite er avgjort etter den første uken, men det er likevel mange spennende kamper å se frem til.

På torsdag har man åpningskampen mellom Fnatic og Invictus Gaming, i tillegg til dagens tredje kamp mellom forhåndsfavoritt SKT T1 og H2K.

Fredagen starter med et smell med kampen mellom KT Rolster og TSM, etterfulgt av LGD mot Origen. Dagens siste oppgjør mellom CLG og paiN kan også bli meget spennende.

På lørdag har man toppkamper på rekke og rad. Først har man oppgjøret mellom gigantene SKT T1 og EDG, som for mange blir høydepunktet i gruppespillet. Andre kamper man se på lørdag er LGD mot KT Rolster, Origen mot TSM og ahq mot Fnatic.

Søndagen er også fylt med mange svært spennende oppgjør. Kampene mellom KT Rolster og Origen, og KOO mot CLG kan fort bli meget jevne.

Du kan følge verdensmesterskapet i League of Legends på Riot Games' offisielle Twitch-kanal fra torsdag klokken 16:00.

Slik er gruppene fordelt:

Gruppe AGruppe B
Counter Logic Gaming ahq e-Sports Club
Flash Wolves Cloud 9
KOO Tigers Fnatic
paiN Gaming Invictus Gaming
Gruppe CGruppe D
Bangkok Titans KT Rolster
EDward Gaming LGD Gaming
H2k-Gaming Origen
SK Telecom Team Solo Mid

Siste fra forsiden