Total War-avstikker til konsoll

Creative Assembly har kunngjort at de er i ferd med å lage et actionspill til konsoll inspirert av de kritikerroste strategispillene i Total War-serien.

Når det kommer til heftige strategispill av den majestetiske typen, er det få som kan kjempe mot Creative Assembly og den populære Total War-serien deres. Vi kåret det forrige spillet i serien (Rome: Total War) til fjorårets beste strategispill, og det var vi langt fra alene om å gjøre.

Nå håper Creative Assembly å kunne ta suksessen videre til konsollmarkedet. De har nemlig fortalt at de jobber med et spill som heter Spartan: Total Warrior, et tredjepersons actionspill som kommer til Xbox, PS2 og GameCube i september.

Spillet, som skal gis ut av Sega, vil gi deg rollen som en kriger i Spartas hær. Du vil få oppleve de episke kampene vi kjenner fra Total War-serien, men her er fokuset på det som skjer "nede på bakken" i stedet for strategien. For øyeblikket er dette alt vi vet om Spartan: Total Warrior, men det er ventet at Creative Assembly og Sega vil komme med en offentlig kunngjøring av tittelen i løpet av uken.

Siste fra forsiden