Trailer til den første Driv3r-kortfilmen

Markedsfolkene hos Atari har kommet med en smart måte å skape interesse rundt Driv3r på. Sammen med Ridley Scott Associates har de produsert en kortfilm hvor handlingen er beslektet med spillet.

Run the Gauntlet, som denne kortfilmen heter, er profesjonelt produsert i samarbeid med Ridley Scott Associates. Atari vil legge den ut i episoder som hver varer ett minutt. For hver episode av kortfilmen vil Atari legge ut to tretti-sekunders trailere. Nå er den første traileren ute.

Driv3r er under utvikling hos det tradisjonsrike studioet Reflections Interactive som i sin tid stod for Shadow of the Beast-serien, Destruction Derby-spillene og naturligvis Driver 1 og 2. Spillet følger de to politipartnerne Tanner og Tobias, som må infiltrere en internasjonal biltyvliga. Som i de forrige spillene i serien inneholder det en haug av heftige biljakter, men i motsetning til i forgjengerne kan du nå gå ut av bilen for å forfølge fiendene til fots.

Spillet foregår i tre store byer: Miami, Nice og Istanbul. Disse er noe mer komprimerte enn virkelighetens versjoner, men det skulle aldri være noen tvil om hvilken by du er i, takket være det høye detaljnivået utviklerne har gått for. Dessuten er det nok av veier å kjøre på, faktisk hele 245 kilometer skal vi tro utviklerne. Karakterene i spillet vil bli spilt av kjente skuespillere som Ving Rhames, Mickey Rourke og Michelle Rodriguez.

Driv3r kommer ut til Xbox, PlayStation 2 og PC. Den første traileren til Run the Gauntlet kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden