Tre Capcom-toppspill til PC

Ubisoft bekrefter at de gir ut PC-versjoner av Capcom-spillene Resident Evil 4, Devil May Cry 3 og Onimusha 3.

Den siste tiden har nettbutikker gitt oss signaler om at flere Capcom-spill skulle lanseres på PC, med utgivelsesdatoer satt i nær fremtid. I dag avdekket Ubisoft at de vil distribuere PC-versjoner av skrekkspillet Resident Evil 4 og actionspillene Onimusha 3 og Devil May Cry 3 i Nord-Amerika og Europa.

Skjermbilde fra Onimusha 3

Førstemann ut er Onimusha 3: Demon Siege, det avsluttende kapittelet i sagaen om noble samuraier og vonde genma-krigere. Samanosuke Akechi blir slengt 500 år frem i tid, og bytter plass med franskmannen Jacques Blanc. Hva som skjer, og hvorfor, er det ingen som helt vet. Stor forvirring oppstår, og de to kampkjempene blir nødt til å kjempe hver for seg i kampen mot den vonde Guildenstern, og for å finne ut hvorfor de har byttet plass i tiden. Lanseringsdato for PC-versjonen er satt til 24. februar.

Resident Evil 4 ble hyllet som ”det definitive skrekkspillet på en konsoll i dag” av Gamer.no sin anmelder, når det ble lansert på GameCube i mars i fjor. Du spiller Leon S. Kennedy, som må beskytte datteren til presidenten. Det er når denne datteren blir kidnappet av en gruppe mennesker at problemene starter. Tittelen er klinisk fritt for de levende døde som serien er så blitt kjent for i årenes løp. I stedet kommer du til å sloss mot "landsbyboere”, bevæpnet med våpen som øks og ljå. Ubisoft har ikke bekreftet lanseringsdatoen for PC-versjonen, men i følge nettbutikker er den i salg fra 31. mars.

Skjermbilde fra Resident Evil 4

Til slutt kommer en spesialutgave av Devil May Cry 3: Dante's Awakening, som bringer flere nye elementer til actionserien, hvor det viktigste er et nytt stilsystem, som tillater spilleren å velge mellom fire stilarter. Ettersom spillkarakteren får erfaring vil han kunne distribuere erfaringspoeng for å forbedre ulike evner og egenskaper innenfor disse klassene. Ellers finner vi mer av det actionfylte gameplayet og den mørke stilen serien er kjent for, og vil blant annet tilby en rekke heftige kombinasjonsbevegelser. Det er ikke klart hva spesialutgaven inneholder i forhold til PlayStation 2-versjonen. Slippdato er også ubekreftet, men vi tipper mars.

Nye PC-skjermbilder fra hvert av disse spillene er lastet opp, og kan beskues fra produktsidene som det er link til i teksten og øverst til høyre for artikkelen.

Siste fra forsiden