Tre nye Battlefield-spill i produksjon

Er det Battlefield 3?

Svenske Digital Illusions sier at de for tiden jobber med fem ulike Battlefield-spill.

Under en spillutviklermesse som nylig gikk av stabelen i Paris, kunne produsent i svenske Digital Illusions, Ben Cousins, fortelle at det jobbes iherdig på kontorene i Stockholm:

– Siden begynnelsen av dette året har jeg jobbet som produsent for hele Battlefield-spill. Vi har fem ulike titler under utvikling, hvilket antageligvis er mer enn dere hadde trodd, sa Cousins i følge Gamesindustry.biz.

Skjermbilde fra Battlefield: Bad Company.

To av disse titlene kjenner vi allerede til, hvor www.spillverket.no/sok/?query=Battlefield%3A+Bad+Company>Battlefield: Bad Company er et konsollspill som kommer til Xbox 360 og Playstation 3 den 26. juni. Battlefield Heroes kommer ut på PC en gang i sommer. Sistnevnte er det tegnefilmaktige Battlefield-spillet som opptrer i en annen vektklasse enn vi kjenner serien, og kommer til å være helt gratis både å laste ned og spille.

Av de tre som gjenstår er det ett som utvikles spesielt for det koreanske markedet, hvor piratkopiering har ødelagt den vanlige businessmodellen. Et annet sies å være et tradisjonelt Battlefield-spill rettet mot konsoller, og det spørs vel bare om det ikke er en eventuell oppfølger til Bad Company.

Hva det tredje spillet er vites ikke, men etter det Digital Illusions fortalte sist gang vi møtte dem, ville det være veldig rart om det ikke er et nytt Battlefield-spill til PC. Kom igjen, vi er klare, gi oss Battlefield 3!

Siste fra forsiden