Tredje og siste Run the Gauntlet-film er ute

Atari har nylig gitt ut tredje og siste del av Run The Gauntlet-traileren til Driv3r. Dermed kan du se hele den Hollywood-produserte kortfilmen fra spillets nettsted.

Dette er kanskje første gang at et spill promoteres med en kortfilm laget av et kjent Hollywood-studio. Det er Ridley Scott Associates som har stått bak produksjonen av denne heftige kortfilmen, og som ventet av et såpass kjent navn inneholder Run the Gauntlet spektakulære spesialeffekter og flotte bilkrasj.

Nå som Atari har gitt ut den siste episoden av Run the Gauntlet er det mulig å se hele filmen i en enkelt video, slik at også de som ikke har fulgt med på de to første episodene vil kunne få med seg hele herligheten. Alt sammen (inkludert en "making of"-video) er tilgjengelig fra spillets hjemmeside.

Driv3r, spillet som denne filmen altså promoterer, kommer til PS2 og Xbox i juni, og til PC noe senere. Spillet er det tredje i Reflections sin populære Driver-serie, og lover heftige biljakter og actionfylte skytesekvenser. I motsetning til i de tidligere Driver-spillene er det nå mulig å bevege seg rundt til fots, noe som uten tvil vil tiltrekke en del tilhengere av GTA-serien.

Siste fra forsiden