Trivial Pursuit blir digitalt

Det populære spørsmålsspillet Trivial Pursuit, for øvrig et brettspill for dem som måtte fundere, er takket være Atari på vei fra stuebordetr til PC- og TV-skjermen.

Det er Xbox, PlayStation 2 og PC-en som får oppleve spørrespillet i mars neste år. Spillet vil få nytt liv med pen og levende grafikk, multimedia-innhold sikkert et kosmisk antall spørsmål og svar.

I Trivial Pursuit Unhinged som spillet heter, finner du kategoriene Sport og Fritid, Folk og Steder, Historie, Kunst og Underholdning, Vitenskap og Natur m.fl.

- Trivial Pursuit er et av verdens mest elskede brettspill, og nå som videospill har en såpass stor rolle i hjemmeunderholdningen for folk i alle aldere, gir det mening for Atari å slå seg sammen med Horn Abbot for å bringe "Triv"-opplevelsen hjem til konsoller og PC-er, sier Martin Spiess, visepresident for markedsføring i Ataria Europe.

Spillet vil inneholde en rekke forskjellige moduser slik som Classic, Flash og Unhinged. I Unhinged-modus kan spillere blant annet vedde på om de andre spillerne vil svare korrekt på spørsmålene, og samtidig tjene inn bonuspoeng. Trivial Pursuit Unhinged utvikles av selskapet Artech Studios.

Siste fra forsiden