«truth» signerer for Apeks - «Marcelious» benket

«truth» tilbake i Apeks - «Marcelious» benket

Overraskende spillerbytte i Apeks.

Erik «truth» Hansen Dyrnes er tilbake i gamleklubben Apeks.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Kina-eventyret til Erik «truth» Hansen Dyrnes er over for denne gang, og den tidligere seriemesteren annonserte i mai at han vil returnere til Europa.

Nå er han også plukket opp av gamleklubben Apeks. Det kommer frem i en pressemelding fra Apeks onsdag. Dyrnes signerer samtidig fulltidskontrakt med Apeks ut 2020, og føyer seg dermed inn i rekken etter at Kristian «akEz» Kornbakk og Sander «Grus» Nordeide Iversen også har takket ja til samme tilbud.

LES OGSÅ: Apeks motbeviste alle og vant Telialigaen Counter-Strike

Signerer fulltidskontrakt ut 2020

DISSE SPILLER FOR APEKS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «akEz» Kornbakk
Sander «Grus» Nordeide Iversen
Pål «Polly» Kammen
Erik «truth» Hansen Dyrnes

Ole «Marcelious» Langan (benket)

Hovedpersonen selv var naturlig nok fornøyd etter å ha funnet seg et nytt hjem.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i klubben som har tatt best vare på meg og få muligheten til å være med på å løfte norsk Counter-Strike igjen. Dette er et langsiktig prosjekt som jeg har veldig troen på, sier Dyrnes i pressemeldingen.

Det gjør at Dyrnes gjenforenes med tidligere lagkamerat Anders «aNdz» Kjær, som han var med å vinne Telialigaen med høsten 2018.

– Å sikre oss «truth» er en stor signering for klubben. Han passer veldig godt inn i vår spillestil. Han har erfaring samt et individuelt nivå som kan ta vår sportslige satsing til nye høyder. Erik har en kvalitet som er utrolig viktig for Counter-Strike-spillere som vil nå langt, det er å være villig til å ofre alt for å få det til, forteller Kjær.

Sportslig administrativ leder i Apeks, Kenneth Johansen er også fornøyd med å ha sikret seg sin tidligere spiller.

– Er fornøyd med at Erik har takket ja til en lengre kontrakt hos oss. Han er utrolig dedikert og har bred erfaring fra utenlandsspilling. En type som tør å ta sjanser. Det er noe som vi verdsetter høyt og som kan gi en del positive resultater. Erik lever og puster Counter-Strike, forteller Johansen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Nordavinds ferd mot StarLadder Berlin Major er over

Overraskende benking

Ole «Marcelious» Langan er benket inntil videre.
Mohammed Barzinje/Good Game
Les også
– Det er bra med en trøkk i trynet allerede nå

Med seks spillere i stallen må en naturlig nok ut. Det fører til at lagets AWPer Ole «Marcelious» Langan er benket inntil videre.

– Det er selvsagt kjipt, men jeg har fått en god forklaring og vet hva som må jobbes med. Fremover kommer jeg til å streame en del, samtidig som jeg ønsker alt det beste for Apeks. Jeg skal fortsatt fremme Norges beste e-sportklubb, sier Langan selv.

Johansen mener Langan har mange god år foran seg.

– Det er selvsagt kjedelig å må ta slike avgjørelser, men resultatene i vår har ikke vært gode nok. Denne avgjørelsen er gjort etter evaluering av årets sesong. Det kan være at folk stiller spørsmålstegn til avgjørelsen, men vi mener dette er riktig å gjøre på nåværende tidspunkt. Ole er fortsatt ung og kommer til å ta store steg, avslutter Johansen.

Siste fra forsiden