Turbasert Prince of Persia til DS

Før jul kommer Battle of Prince of Persia – et taktisk turbasert spill, eksklusivt for Nintendo DS.

På fredag bekreftet Ubisoft at deres Montreal-studio jobber med det taktiske og turbaserte spillet Battle of Prince of Persia. Handlingen i spillet vil foregå mellom hendelsene i Sands of Time og Warrior Within. En konflikt blusser opp i det vår pris forsøker bli kvitt den fryktelige Dahaka. Dermed blir en djevel som tidligere har skapt død og fordervelse sluppet løs.

Spilleren får denne gangen kontroll over mer enn bare prinsen, i kampen mellom de ulike nasjonene. Store armeer fra ulike regioner kjemper om makten, og spilleren kan overta kontrollen av en av ni generaler. Deretter kan du lage din egen hær blant tre fraksjoner og 27 enheter og delta i kampen.

Samling og bytting av kort blir en essensiell del av spillet, og alt du gjør, eller kan gjøre, blir regulert i forhold til hvilke kortkombinasjoner du har på hånda. Utover i spillet kan du få flere kort og mer penger, og du kan bytte kort med motspilleren når det er din tur. Spillet vil også ha støtte for flerspiller, enten motspilleren har spillet eller ikke.

Dette er foreløpig alt vi vet om Battle of Prince of Persia. En utgivelse er ventet før jul, eksklusivt for Nintendo DS. De første skjermbildene finner dere i vår bildegalleri.

Siste fra forsiden