Turnering i Counter-Strike: Global Offensive

Nå arrangerer vi lagbasert turnering med gjeve premier.

Nå er det snart klart for en ny turnering her på Gamer's Paradise, og denne gangen skal det tevles i Valves ferskeste spill, Counter-Strike: Global Offensive. Turneringen spilles fem mot fem, og arrangeres i samarbeid med Hellfragger.no.

Fire kvalifiseringsrunder

Det vil først bli kjørt fire kvalifiseringsrunder på fire forskjellige dager. Går man ut i en av kvalifiseringsrundene kan man likevel prøve igjen i en av de senere rundene om man ønsker det. De fire beste fra hver kvalifiseringsrunde skal så møtes til sluttspill den 22. oktober.

Etter sluttspillet vil det stå igjen to finalelag. Disse to lagene skal utkjempe den avsluttende finalekampen på Oslo City 27. oktober foran publikum. Vi dekker reisen inn til Oslo for de aktuelle lagene. Kampene vil bli vist på storskjerm, og det er også planer om å kommentere arrangementet. Flere detaljer om finalen blir avduket etter hvert.

Her er den fullstendige timeplanen for turneringen i Counter-Strike: Global Offensive:

Første kvalifiseringsrunde: 10. oktober fra kl. 20:00Andre kvalifiseringsrunde: 15. oktober fra kl. 20:00Tredje kvalifiseringsrunde: 17. oktober fra kl. 20:00Fjerde kvalifiseringsrunde: 19. oktober fra kl. 20:00

Sluttspill: 22. oktober fra kl 20:00 Finale på Oslo City: 27. oktober

Kampene spilles på Hellfragger.nos kampservere levert av Multigamer.no. Alle lagene vil få den nødvendige informasjonen om serverne i god tid før kampstart. For å delta i turneringen må lagene melde seg på via den aktuelle kvalifikasjonsturneringen senest en halvtime før turneringsstart. Det vil si senest klokken 19:30 på turneringsdagen.

Det spilles så mange runder som vi rekker på en kveld. Hvis det ikke blir ferdig i løpet av en kveld fortsetter vi fra der vi slapp klokka 20 neste dag.
Deltakerne bes sette av tid til å spille minst tre runder per kveld.

Gode premier

Premiene denne gang kommer fra Steelseries og Coca-Cola. Steelseries står for spillutstyrbidragene, mens Coca Cola stiller med pengepremiene:

1. plass: 5 stykk Steelseries 7G Nordic (tastatur) og 10 000 kroner.

2. plass: 5 stykk Steelseries Siberia V2 Frost Blue (headset) og 5 000 kroner.

Les også
– Surrealistisk og veldig stort at vi nå er en del av Ninjas in Pyjamas

3. plass: 5 stykk Steelseries Sensei (mus) og 2 500 kroner.

I tillegg er alle som deltar i turneringene med i trekningen om noen mindre premier.

Vi har satt en øvre grense på 32 lag for hver kvalifiseringsturnering, så det lønner seg å være tidlig ute med påmeldingen. Dersom antall påmeldte lag overskrider 32 opererer vi med en venteliste. Flere detaljer om regler og gjennomføring finner du på på turneringsidene.

Direkteoverføring av kamper

Hellfragger.no stiler også med direkteoverføring av utvalgte kamper på sine nettsider mens turneringen er i sving. Kampene kommenteres av Andreas Grøterud, kjent i miljøet som Wingr, og Tony «b0Stark» Stark.

Dersom du trenger å finne makkere til å danne et turneringslag kan du jo prøve spillromtjenesten vår, eller du kan lage et innlegg i forumet.

Regler for Counter-Strike: Global Offensive-turneringen

Siste fra forsiden