Telialigaen

TV 2 skal sende finalene i Telialigaen

– Vil ha fokus på norske profiler og godt innholdet fra Norge.

Celestial vant League of Legends-finalen i Telialigaen i vår.
Sindre Stien/Gamer.no

For et par måneder siden begynte TV 2 en markant satsing på e-sport, og nå utvider de enda mer. Det nye tilskuddet er senderettighetene til sluttspillet i Telialigaen, som går av stabelen 16. og 17. november. Sendingene omfatter sluttspillet og finalene i League of Legends, Rocket League og Counter-Strike: GO.

– Telialigaen er Europas største nasjonale liga og har gått i bresjen for å utvikle e-sport i Norge. Det er derfor ett skritt i riktig retning å starte dialogen med Telialigaen og Good Game. TV 2 Sporten skal ha fokus på norske profiler og godt innhold fra Norge, kombinert med alt vi dekker fra utlandet. Det er derfor en naturlig del av vår satsning å tilby bred dekning av vår hjemlige liga, forteller Nina Wergeland, leder Rettighetsutvikling i TV 2 Sporten, i pressemeldingen.

Telialigaen driftes av selskapet Good Game AS, som også står bak FIFA-ligaen Eserien og Gamer.no.

- E-sport er i enorm vekst over hele verden, og Telialigaen samler både bredden og toppen i det norske miljøet. At TV 2 satser seriøst på å gjøre e-sport til morgendagens TV-sport, er inspirerende for hele det norske miljøet, sier Erling Rostvåg, administrerende direktør i Good Game i pressemeldingen.

Sluttspillet sendes direkte fra Ullevål Meet i helgen. Man kan se det gratis på TV 2 Sumo Fri. Finalekampene i Counter-Strike: GO sendes også på TV 2 Sport 2 fra 19:00 på søndag.

Siste fra forsiden