Ty vender tilbake

Electronic Arts har kunngjort at etterfølgeren til Ty the Tasmanian Tiger vil komme i salg til høsten.

Ty the Tasmanian Tiger 2 fortsetter der forgjengeren sluttet. Den slemme Boss Cass har flyktet fra Currawong-fengselet, og har igjen grabbet til seg makten i Cassopolis, som er en høyteknologisk øy befolket av firfirsler og fugler. Nå har Cass pønsket ut en plan for å kjempe til seg verdensherredømme ved hjelp av en hær bestående av Über-Reptiler. De eneste som kan stoppe den fjærkledde galningen er TY og vennene hans.

Spillet foregår ett eller annet sted i Australias villmark, og tilbyr store, åpne områder som må utforskes til fots og ved hjelp av kjøretøy. Ty er utstyrt med et arsenal bestående av 21 oppgraderbare bumeranger, alle med merkelige navn som "lasharang", "kaboomarang" og "megarang".

I tillegg vil Ty få tilgang til fem ulike "mech"-enheter som blant annet gir ham muligheten til å svømme under lava, bruke laserkanoner, "blastoranger", vann, flammer og mye mer. Spillet vil også inneholde andre kjøretøy, som helikoptre, ubåter og offroad-biler som kan brukes i enkelte oppdrag. Spiller du godt kan du også låse opp minispill hvor du kan kjøre om kapp med venner på syv unike Go Kart-baner.

Spillet er under utvikling hos det australske selskapet Krome Studios, som også stod bak forrige spill i serien. Ty the Tasmanian Tiger 2 skal komme til Xbox, PlayStation 2, GameCube og GBA.

Siste fra forsiden