Telialigaen - Counter-Strike

Uavgjort i toppoppgjøret: – Vi klarte å nullstille oss selv

777 karret seg til ett poeng mot den regjerende seriemesteren.

Kristian «akEz» Kornbakk og 777 delte poengene med Apeks.
Sindre Stien/Good Game

SLIK ENDTE SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Nordavind Talent 1 - 1 Stabæk Momentum
Foxed 1 - 1 Wizard
Apeks 1 - 1 777
Midgard 2 - 0 Fact Revolution
Bifrost 0 - 2 Oilers

Terminliste »

Tabell »

Gigantoppgjøret mellom Apeks og 777 mandag ble av mange, inkludert en av hovedpersonene selv, omtalt som den potensielle finalen ved slutten av sesongen.

– En god oppvarming til det som fort kan bli finalen ved slutten av sesongen, var lyden fra Apeks-trener Pål «Polly» Kammen før kampen.

Der det så ut som Apeks skulle befeste sin posisjon på toppen av tabellen etter og ha kontrollert Vertigo, hentet 777 seg inn igjen på Mirage og sørget for poengdeling.

– Kampen gikk greit. Den startet fint på Vertigo men så raknet det etter hvert. Jeg er glad vi klarte å nullstille oss selv etter kartet å slå dem på Mirage, forteller Kristian «akEz» Kornbakk til Gamer.no etter kampslutt.

FØR KAMPEN: Gigantoppgjør i Telialigaens hovedkamp

Se kampen mellom Apeks og 777 i opptak på TV 2 Sumo »

– Man må ha korttidshukommelse i denne sporten

DISSE SPILTE FOR 777

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Sondre «fibb0» Gjerde
Kristian «akEz» Kornbakk

Christopher «kicker» Linden (trener)

For Kornbakk var dette hans første møtet med gamleklubben Apeks og var naturlig nok heltent på å vise seg frem. Han forteller at han likevel ønsket å holde fokuset på kampen.

– Man føler jo alltid man vil vise seg fra sin beste side når slike muligheter byr seg, men man må alltid holde fokus på oppgaven og ikke bli forstyrret av anledningen.

777 hadde store problemer mot Apeks på åpningskartet Vertigo og sikret seg bare seks runder. På Mirage fikk vi se en helt annen side av laget og Kornbakk vartet opp med en prestasjon av gammel klasse.

Kristian «akEz» Kornbakk og 777 hentet seg inn på Mirage.
Mohammed Barzinje/Good Game

– Jeg tror ikke så mye endret seg, vi bare klarte å ikke tenke på at det gikk så dårlig på første kart. Man må ha korttidshukommelse i denne sporten.

Les også
Jakter sitt tredje strake seriemesterskap

Uavgjort fører Oilers opp på tabelltopp, med de to gigantene hakk i hel. Med tre runder igjen har de tre favorittene allerede en fot i sluttspillet. Der tror Kornbakk de kan utfordre Apeks ytterligere.

– På sluttspillet vil vi være enda mer klar og enda mer styrket, mens de enda må stille med sitt mikslag. Jeg har veldig stor tro på at vi kan ta dem, avslutter 777-kapteinen.

LES OGSÅ: Universitet vil gjøre e-sport til bachelorgrad

Rar sesong

DISSE SPILTE FOR APEKS

Vis mer

Sander «Grus» Iversen
Ole «Marcelious» Langan
Joakim «Relaxa» Gustafsson
Martin «Nasty» Garvik
Rasmus «Kreaz» Johansson

Pål «Polly» Kammen (trener)

Som regjerende seriemester var Martin «Nasty» Garvik ikke fullt fornøyd med poengdelingen mandag. Han forteller om to helt forskjellige kamper på spørsmål om hva som endret seg fra Vertigo til Mirage.

Martin «Nasty» Garvik i Apeks forteller om en rar sesong til nå.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Første kartet gikk bra fordi vi bare spiller Vertigo bedre. Det er også en av våre bedre kart da jeg var med i laget. På Mirage blir det bare rotete. Vi er jo positive og prøver å vinne, det er bare ikke alltid nok, utdyper Garvik.

Utenom Telialigaen er Garvik benket i Apeks. Han forteller at det derfor har blitt en rar sesong for hans del uten noen form for lagtrening.

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

Domino - Team Diamond
VOID - tNn (utsatt)
777 Femme - Metizport
Eager - Bitfix
Blue Elite - Celestial

Alle kampene spilles tirsdag 2. mars klokken 20:00.

VOID - tNn er utsatt til torsdag 4. mars klokken 20:00.

Terminliste »

Tabell »

– Jeg følte at vi kunne tatt det andre kartet også, men det blir litt sånn uten noen som helst trening. Jeg merker jo at andre lag trener som bare det og for min del er det veldig rart å spille en seriøs kamp i uken bare.

Slik ser tabellen ut etter 6. serierunde.
Telialigaen

Garvik mener de fremdeles stiller sterkest blant favorittene, men merker effekten av at laget ikke får trent.

– Jeg vil si at vi fortsatt ligger over når det kommer til de andre lagene, men de er veldig gode og man merker at de øve, avslutter Garvik.

Siste fra forsiden