Ubi-spill til Nintendo DS

Ubisoft har fortalt litt om lanseringstitlene deres til Nintendo DS; Asphalt Urban GT, Rayman DS og det merkverdige Sprung.

Rayman DS
Rayman er Ubisoft sin mest kjente plattformhelt, og derfor er det ikke akkurat overraskende at han blir hovedrolleinnehaveren i selskapets første plattformspill til DS. Rayman DS er etterfølgeren til Rayman Advance, og vil bygge videre på det samme gameplayet vi fant i originalen, samt legge til en flerspillermodus og fullstendig utnyttelse av "touch screen"-funksjonaliteten til Nintendo DS. Som vanlig er det opp til Rayman å redde vennene sine og forsvare verden, denne gangen fra en gjeng svært ukoselige pirater.

Rayman DS kommer med 45 varierte og detaljerte omgivelser, som undersjøiske huler og vakre fosseer. Den nederste skjermen på DS-konsollen brukes til å følge med Rayman sin helse og statistikk. Ubisoft forteller også at takket være forsinkelsen av den amerikanske lanseringen av Nintendo DS, vil de få tid til å legge til ekstra innhold i spillet.

Sprung
Sprung (midlertidig tittel) skaper i følge Ubisoft en helt ny sjanger, og setter spilleren inn i et eventyr som involverer en rekke sexy singler som befinner seg på et skiferiested. Spillet er en slags datingsimulator som inneholder kjønnspesifikke eventyr, underholdende datingoppdrag og et morsomt manuskript skrevet av Colleen McGuiness, som jobber med TV-serien North Shore.

Du kan spille både som jente og gutt, og spillet inneholder 50 ulike "oppdrag" som du kan prøve deg på. Om du ikke føler personligheten din er nok til å sikre at du får det du vil, kan du kjøpe en rekke ulike gaver som parfyme og eksklusive klubbpass. Alt er lov i krig og kjærlighet, og du er naturligvis ikke den eneste som er ute etter litt moro, så det gjelds å holde rivalene på avstand.

Asphalt Urban GT
Asphalt Urban GT er et heftig bilspill som lover massevis av action. Her kombineres arkade og simulasjon, og spillere vil få slå seg løs i 14 lisensierte superbiler, slik som Lamborghini, Lotus, Jaguar og Hummer. Spillet kommer med en rekke ulike moduser, inkludert "cop chase", hvor du får feste blålys på taket og bringe fartsforbrytere til rettferdighet.

I tillegg skrytes det av en karrieremodus lik den vi finner i blant annet Gran Turismo-serien. Her er det store pengepremier å hente for de som gjør det godt, og disse pengene kan naturligvis brukes til å oppgradere bilen din med nye og dyrere deler. Banene i spillet befinner seg på steder som Kuba, New York, Hong Kong og Tsjernobyl, og lover stor variasjon både med tanke på utfordringene de tilbyr og de grafiske omgivelsene.

Disse tre spillene fra Ubisoft skal alle være klare for salg til den europeiske lanseringen av Nintendo DS, som vil skje tidlig neste år. Vi kommer tilbake med mer informasjon om lanseringen av Nintendo DS så snart vi får den. Du kan forøvrig ta en titt på en nylansert video fra Asphalt Urban GT ved å følge denne lenken:

Siste fra forsiden