Ubisoft bringer America's Army til konsoll

Den franske utvikleren Ubisoft har nå kunngjort at de vil gi ut en konsollversjon av det populære nettspillet fra den amerikanske hæren.

America's Army: Rise of a Soldier skal etter planen lanseres til Xbox og PS2 til sommeren, og vil inneholde mye nytt innhold i forhold til PC-versjonen (noe som egentlig bare er rett og rimelig, i og med at PC-versjonen er gratis). Spillet er selvfølgelig utviklet i samarbeid med den amerikanske hæren, men det er studioet Secret Level som står for størsteparten av arbeidet.

Den viktigste nyheten er at konsollversjonen kommer med en stor, ikke-lineær enspillerkampanje hvor du begynner karrieren som en vanlig rekrutt, og får mer og mer erfaring etter som du blir sendt ut på cirka 30 oppdrag som foregår over hele verden. Etter hvert som du blir bedre får du også mer ansvar, og til slutt får du lede en hel gruppe spesialsoldater. Underveis kan du fokusere på det du selv ønsker, og kan for eksempel velge å spesialisere deg som snikskytter.

Flerspillerdelen kommer med mulighet for opp til 16 spillere, og støtter kommunikasjon via mikrofon både på Xbox og PS2. De som spiller på nettet vil kunne forbedre soldaten deres etter hvert, takket være et avansert rangeringssystem. Om du ikke har tilgang til nettet kan du også spille med en venn i kooperativt modus på samme konsoll, ved hjelp av delt skjerm.

Siste fra forsiden