Ubisoft gir oss LostMagic

I Taito sitt rollespill LostMagic må du bruke stylusen til å kaste magi. Nå kommer det til Europa.

Ubisoft har nå kunngjort at de bringer LostMagic til Europa og USA. Dette rollespillet for Nintendo DS kommer med en rekke spennende funksjoner, og en av dem er at du får bruke stylusen til å "tegne" magiske formularer på den trykksensitive DS-skjermen.

Det hele foregår i en verden som nå trues av en ny ondskap. Det eneste håpet er Isaac, og syv mektige tryllestaver. For å overkomme de mektige monstrene i denne verdenen må du bruke dine magiske egenskaper, samtidig som du kommanderer dine egne monstre i kamp.

Spillerne får mulighet til å kombinere opp til tre trylleformler for å skape over 350 magiske kombinasjoner, og det hele fungerer ved hjelp av et symbolsystem og stylusen (sannsynligvis omtrent slik man kaster magi i Black & White eller lager nye enheter i Darwinia).

I tillegg må spillerne lære å bruke de ulike monstrenes spesielle egenskaper, og her kommer spillet med enda en spennende bruk av stylusen. I stedet for tradisjonell, turbasert kamp, får vi kamp i sanntid, hvor du bruker stylusen til å gi ordre - akkurat slik man gjør i PC-baserte sanntidsstrategispill.

Ellers loves vi flerspiller via trådløst nettverk, hvor spillerne kan teste sine egenskaper i strategiske dueller. LostMagic (som forhåpentligvis får et lite mellomrom i tittelen etter hvert) skal etter planen lanseres til våren.

Siste fra forsiden