Ubisoft gjør rede for Pandora Tomorrow-planer

Det har i den siste tiden gått en hel rekke rykter om utgivelsen av Splinter Cell: Pandora Tomorrow, og for å hindre mer spekuleringer har Ubisoft akkurat kommet med en offisiell redegjørelse.

Spørsmålet som besvares er hvilke formater spillet kommer til, og når. Ubisoft forteller at Xbox, PC og GBA-versjonen av spillet skal utgis, som planlagt, mot slutten av mars. På grunn av uspesifiserte problemer, og Ubisoft sitt ønske om å sikre like høy kvalitet som på Xbox-versjonen, kommer PS2 og GameCube-versjonene til å utgis på en senere dato. Denne datoen er ikke kunngjort, men spillet kommer altså til disse plattformene også.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow er neste spill med den etter hvert så kjente Sam Fisher i hovedrollen. Ved hjelp av et system kalt "ambient ai" vil spillopplevelsen bli skreddersydd til den enkelte spilleren på en helt ny måte. Dette systemet styrer ikke bare vanskelighetsgraden, men også hva som skjer rundt spilleren.

I tillegg kommer Pandora Tomorrow med en spennende flerspillerkomponent hvor to lag med svært ulike kvaliteter må kjempe mot hverandre. Det ene laget vil bestå av spioner med alle slags høyteknologiske dippedutter, men uten muligheten til å drepe motstanderen. Det andre vil bestå av terrorister uten den samme teknologien, men som til gjengjeld er væpnet til tennene.

Siste fra forsiden