Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft klønet til Assassin's Creed Valhalla-prisen – lar kjøpene gå gjennom

Heldige nordmenn får spillet og utvidelsene til 109 kroner.

Oppdatering: Tirsdag skriver Ubisoft til NRK at de ikke kommer til å kansellere kjøpene.

– I et par timer på mandag var det en midlertidig prisfeil for Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition på den norske Ubisoft-butikken. Vi har oppdatert prisen, men vil gjennomføre alle ordrene som ble gjort før vi oppdaget problemet, melder Ubisoft til NRK.

Opprinnelig artikkel følger:

Av og til gjør spillutgivere feil når de oppdaterer eller setter priser på nettbutikker. Det nyeste tilskuddet på denne tabbelista er Ubisoft.

I går kunne du få Assassin's Creed Valhalla – Ultimate Edition til 109 kroner på Ubisofts egen nettbutikk for PC-spill. Egentlig koster denne megadyre spesialutgaven 1199 kroner, noe som gjør at vi tipper noen har sett seg blind på euro og kroner her.

SE OGSÅ VÅR BILDESERIE: Slik ser Norge ut i Assassin's Creed Valhalla »

Etter alt å dømme blir nok feilen snart oppdaget, og kjøpene refundert. Om du vil utnytte sjansen, og håper Ubisoft er gavmilde nok til å spandere en tusenlapp på samtlige norske kjøpere som benytter seg av «tilbudet», må du bare gønne på. I verste fall får du refundert spillet i løpet av 14 dager uansett.

Assassin's Creed Valhalla slippes først 10. november til PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S og PC. En PlayStation 5-utgave slippes 12. november. Vi har en anmeldelse på vei, men spillet er så stort at vi så langt kun har et førsteinntrykk å by på.

Siste fra forsiden