Ubisoft kunngjør King Kong

Ubisoft er i ferd med å lage et spill basert på det som uten tvil blir en av neste års største kinosuksesser; Peter Jacksons King Kong.

Vi har lenge vært klar over at Ubisoft har jobbet med et King Kong-spill, men nå har den franske utgiveren kommet med den offisielle kunngjøringen av tittelen. King Kong vil lanseres til "alle" plattformer den 14. desember neste år, akkurat samtidig med at King Kong-filmen kommer på kino.

Spillet utvikles i tett samarbeid med filmregissør Peter Jackson og Wingnut Films, og utviklingen ser ut til å være et samarbeidsprosjekt mellom det franske utviklingsteamet bak det fabelaktige Beyond Good & Evil og Ubisoft Montreal, som har stått for tungvektere som Prince of Persia, Splinter Cell og Myst 4. Peter Jackson er glad for å kunne ta del i spillutviklingen:

- Jeg setter virkelig pris på samarbeidet med disse artistene og alle de kreative mulighetene vi oppdager. Ved å arbeide i tett sammen med utviklerne kan jeg være med på å skape en spillopplevelse som jeg vil være stolt av at blir assosiert med den nye versjonen av King Kong.

I forhold til selve spillet har Ubisoft vært svært sparsomme med detaljene. Det eneste de har sagt er at spilleren får oppleve kraften, dramaet og følelsene fra filmen, og at det vil reflektere filmen både med tanke på visuell tolkning og fortellerstil.

Siste fra forsiden