Ubisoft med håndholdt Star Wars-spill

Til jul kommer det første originale Star Wars-spillet bygd eksklusivt for PSP og DS.

Star Wars: Lethal Alliance er et actioneventyr utvikles av Ubisofts studio i Casablanca, i samarbeid med deres enorme spillfabrikk i Montreal. Ubisoft forteller at dette er det første Star Wars-spillet som er laget eksklusivt for PSP og DS, og sier at handlingen foregår en gang mellom Revenge of the Sith og A New Hope.

Bilde fra PSP-versjonen

Spillet følger Twi'lek Rianna Saren og sikkerhetsdroiden Zeeo, som har blitt leid inn av opprørerne for å infiltrere imperiets planeter. Målet er å avdekke den dødeligste hemmeligheten av dem alle; Death Star. For å lykkes i oppdraget hennes må hun og droiden hennes samarbeide. Hun er en akrobatisk våpenekspert, mens droiden tilbyr defensiv støtte, og bare sammen kan de overleve møtene med imperiets fiender.

Rianna og Zeeo har massevis av spennende muligheter til rådighet. Blant annet kan de sette opp holografiske forkledninger, kommandere kanonstillinger, fly i romskip og kjempe mot fæle rovdyr. Som seg hør og bør får de også treffe kjente Star Wars-figurer, som Boba Fett, Kyle Katarn, Prinsesse Leia og Darth Vader.

Begge versjonene kommer med trådløst flerspillermodus, som bygger videre på det samarbeidsbaserte gameplayet samtidig som det utnytter seg av konsollenes unike egenskaper. Lanseringen av dette spillet er satt til desember.

Siste fra forsiden