Ukens leseromtale (uke 9)

Da var det igjen tid for å trekke frem forrige ukes beste leserbidrag.

For noen uker siden kunne vi endelig avdekke de nye produktsidene våre. Blant de nye finessene vi kunne presentere lå lesererfaringene. Omsider kunne hvem som helst legge inn sin egen vurdering av spillene de har testet, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget.

Sondre Nilsen vurderer PC-versjonen av Halo.

Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for å i det hele tatt bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen. I uke 8 stakk Lars Peder Jensen av med seieren, med sin vurdering av Far Cry for PC.

Forrige uke var ikke kvalitetsnivået på leseromtalene like bra som uken før. Men like fullt må vi naturligvis kåre den beste. Den som strakk det, bokstavelig talt, lengste strået denne gangen var Sondre Nilsen med sin fyldige anmeldelse av Halo: Combat Evolved. Vi gratulerer, og takker for en særdeles omfattende lesererfaring!

Hvis vi skal gi litt konstruktiv tilbakemelding, så må du gjerne skrive litt kortere og mer konsist neste gang. Gjerne også mer fokus på hvordan historien blir fortalt, i stedenfor mange avsnitt om hva den forteller.

Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale, så hiv dere over tastaturet nå! Erfaringen trenger absolutt ikke være så lange som ukens vinner, men den bør være begrunnende og informativ for andre brukere. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. Om ikke lenge blir de ti siste leseromtalene listet i høyremenyen på forsiden og i artikler, og vi har også planer om å integrere dem bedre i våre egne anmeldelser.

Siste fra forsiden