StarCraft II - DreamHack Open Bucuresti

Ukjent talent på pallen under årets første DreamHack Open-turnering

«Life» tok seieren, men underdogen «Impact» kuppet showet.

Ukjente «Impact» overrasket alle.
Rikard Söderberg, DreamHack

Det ble den koreanske syttenåringen Lee «Life» Seung Hyun som stakk av med seieren under StarCraft II-turneringen DreamHack Open i helgen. Han drar hjem fra Romania med 60 000 kroner ekstra i kofferten.

Underdog

Selv om Life tok førsteplassen var det landsmannenn Kim «Impact» Joon Hyuk som imponerte mest under turneringen. Impact spilte sterkt både i gruppespillet og i sluttspillet, hvor han slo profilerte spillere som Lee «Jaedong» Jae Dong og Jang «MC» Min Chul.

«Snute» kom seg til kvartfinalen.

Dessverre kan det virke som nerver eller utmattelse hadde en innvirkning på nykommeren, finalen endte nemlig i et antiklimaks da Life gruste Impact 3-0.

Dette er en av de første turneringene Impact har kvalifisert seg til, og det å gå så langt mot så tøff motstand er veldig imponerende for en så fersk spiller.

Selv om Impact ikke gikk hele veien viste han definitivt potensial, og du skal ikke se bort fra at dette er et navn vi får se igjen snart.

Nordiske representanter

Norske Jens «Snute» Aasgaard viste også litt muskler under helgens turnering, men måtte se seg slått av Jaedong i kvartfinalen. Patrick «Bunny» Brix, den danske lagkameraten til Snute, endte også turneringen i kvartfinalen etter et tap mot koreanske Lee «InnoVation» Shin Hyung.

Den ukjente svensken Anton «Zanster» Dahlström kom seg helt til sluttspillet, men endte som nok et offer for Jaedong.

Kampene kommer på fortløpende på DreamHacks YouTube-kanal, eventuelt kan du finne turneringen i sin helhet på DreamHack sin Twitch.tv-kanal.

Nysgjerrig på StarCraft II som seersport?
Se vår seerguide til StarCraft II »

Siste fra forsiden