Ultimate Spider-man

I det kommende Ultimate Spider-man får vi servert et tegneserieaktig Spider-man-univers hvor spilleren tar kontroll over både det gode og det onde. Her er en fersk trailer.

I Ultimate Spider-man får spilleren for første gang utøve rollen som både Spider-man og en superskurk i et Spider-man-univers generert frem via en teknologi navngitt ”3D Comic Inking Technology” – som minner mye om Cel-shading. Spillets store og frie områder, gir spilleren et eventyr med varierte og utfordrende oppdrag.

Et forbedret, og todelt slåssesystem setter spilleren opp mot det som skal være det største antall Spider-man-karakterer i et videospill noen gang. De to slåssesystemene lar spilleren bekjempe fiendene ulikt, enten ved bruke Spider-man sine smidige, akrobatiske og flytende bevegelser, eller superskurkens brutale kraft. Spillet tar opp historien der tegneserien avsluttes, og med den nye tegneteknologien ønsker utviklerne å la deg oppleve en levende tegneserie.

Activision har akkurat sendt oss en rykende fersk trailer fra det kommende spillet, som lanseres på PC, Xbox, PS2, GameCube, DS og GBA. Den halvannet minutt lange traileren på 45 MB gir deg en god følelse over hvordan tegneserieteknikken fungerer, og hvilken stil spillet vil legge seg på.

Videoen kan lastes ned her:

Siste fra forsiden