Unreal Championship 2 kommer til Xbox

Mens PC-eiere verden over gleder seg over Unreal Tournament 2004, har Xbox-eiere også fått en liten godbit å se frem til. Unreal Championship 2: The Liandri Conflict kommer til høsten.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict er under utvikling hos Epic Games, og representerer neste versjon av Unreal-franchisen på Xbox. Spillet lover å revolusjonere skytespillsjangeren, og selv om dette kanskje er å ta litt hardt i er det klart at utviklerne i Epic har gjort en del store forandringer i forhold til tidligere spill i serien.

Den største og viktigste forandringen er at dette spillet vil, i tillegg til heftig skyte-action, inneholde intens nærkamp med et ?kombo?-system hvor de ulike karakterene har sine egne kombinasjonsbevegelser. Fokuset her blir på mindre arenaer hvor kampene blir mer personlige, og spillet vil ikke inneholde kjøretøy eller store utendørslandskaper, slik som Unreal Tournament 2004 gjør.

Spillet vil inneholde en rekke forskjellige karakterer som du kan velge mellom, og alle disse har sine egne styrker og svakheter, kombinasjonsbevegelser og håndvåpen. Som resultat av at spillet fokuserer mindre på skyting og mer på nærkamp vil det komme med mulighet for å spille i tredjeperson, men det vil fortsatt være mulig å bruke førstepersons synsvinkel om du ønsker det.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict vil inneholde to nye enspilleropplevelser. Den første er en kampanje hvor spilleren får rollen som Anubis og må kjempe seg gjennom ulike arenaer i et forsøk på å få bruken av det hellige Nakhti-ritualet som nå misbrukes av Liandri-korporasjonen tilbake i hendene til folket hans. Den andre er "tournament"-modus, hvor spilleren må velge en av de mange karakterene i spillet og kjempe seg opp til toppen av Unreal Tournament-stigen.

I tillegg kan Unreal Championship 2: The Liandri Conflict tilby flerspiller over Xbox Live og Xbox System Link, slik at opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre. Spillet vil også benytte seg av poenglistene på Xbox Live, slik at alle kan se hvem de beste spillerne er.

I forhold til grafikken har utviklerne jobbet mye med å forbedre og optimalisere Xbox-versjonen av Unrealmotoren, og som resultat vil Unreal Championship 2 utvilsomt være et av de peneste Xbox-spillene på markedet når det lanseres til høsten. Spillet kan blant annet skryte av bump-mapping, imponerende våpen- og lyseffekter og realistiske vannoverflater.

Her kan du se den første traileren fra spillet (13 MB):

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden