Uru Live kansellert

Cyan Worlds og Ubisoft har kansellert det som etter planen skulle bli et revolusjonerende flerspillereventyr.

Uru Live, den revolusjonære flerspillerkomponenten til eventyrspillet Uru, skulle etter planen lanseres litt etter selve spillet. Nå har imidlertid Cyan og Ubisoft kunngjort at det hele er kansellert. I følge Cyan sin hjemmeside er det mangelen på folk som var villige til å abonnere på Uru Live som var grunnen til kanselleringen. De skriver det ville bli for dyrt å sette det hele i gang med et såpass lavt antall abonnenter.

Dette må komme som en enorm skuffelse for de som har kjøpt Uru. Vår egen omtale beskriver enspillerdelen av spillet som en prolog til flerspillerdelen, og det er utvilsomt svært mange som kjøpte spillet i den tro at de kom til å få spille det på nett etter at utviklerne fikk gjort ferdig flerspillerdelen.

Cyan kommer imidlertid med noen gode nyheter også. Deler av det som skulle blitt Uru Live er i ferd med å bli omgjort til enspiller-aldre, og den første av disse vil bli mulig å laste ned gratis om en måned eller to. Mer innhold vil etter hvert bli lansert i form av ekspansjonspakker. Til sist har Cyan bekreftet at en Mac-versjon av spillet nå er under utvikling.

Siste fra forsiden