Utfordre en venn – vinn premie!

Har du noe uoppgjort? Nå kan det resultere i et gavekort.

Gamer's Paradise er en omfattende og landsdekkende spillturnering i spillene Crysis 2, StarCraft II, FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Slik setter du opp en utfordring.
Slik setter du opp en utfordring.
Her kan dere diskutere og fyre opp stemningen før og etter oppgjøret.
Her kan dere diskutere og fyre opp stemningen før og etter oppgjøret.

Vi har gjennomført en rekke kvalifiseringsrunder i disse spillene på nett, og det gjenstår bare tre spillkvelder før vi vet hvilke 256 spillere som er videre til sluttspillet. Til slutt sitter igjen med to finalister i hvert spill. Disse flys inn til hovedstaden for å konkurrere i en finale helgen 24.-26. juni.

Les også: Du kan fortsatt melde deg på turneringen

Dette har vært hovedsatsingen vår de siste ukene, men vi har vi hele tiden hatt et ønske om å engasjere bredt, ved å involvere spillere og spillmiljøet i Norge på forskjellige måter. Våre partner Battlefield.no og Hellfragger.no har gjennomført premiekonkurranser i helt andre spill de siste ukene, og på Gamer.no kunne du for litt siden vinne valgfrie spill ved å utfordre redaktøren i FIFA 11.

Lag egne dueller

Nå er det deres tur til å utfordre hverandre, når som helst, og uavhengig av om man spiller på nett eller ei.

Konseptet er så enkelt som dette: Du setter opp en utfordring, skriver hvem du vil utfordre, velger grafikk og spill. Deretter genererer du den, og kan legge den ut på Facebook-siden til vedkommende om du ønsker. Du kan også kopiere den genererte lenken på e-post eller andre steder.

Klikk her for å lage en utfordring!

Alle som lager utfordringer blir med i trekningen om gavekort på 200 kroner hos Elkjøp. Vi har mange slike gavekort, og trekker jevnlige vinnere i ukene som kommer.

Lykke til!

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen