Utfordre en venn – vinn premie!

Har du noe uoppgjort? Nå kan det resultere i et gavekort.

Gamer's Paradise er en omfattende og landsdekkende spillturnering i spillene Crysis 2, StarCraft II, FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Vi har gjennomført en rekke kvalifiseringsrunder i disse spillene på nett, og det gjenstår bare tre spillkvelder før vi vet hvilke 256 spillere som er videre til sluttspillet. Til slutt sitter igjen med to finalister i hvert spill. Disse flys inn til hovedstaden for å konkurrere i en finale helgen 24.-26. juni.

Les også: Du kan fortsatt melde deg på turneringen

Dette har vært hovedsatsingen vår de siste ukene, men vi har vi hele tiden hatt et ønske om å engasjere bredt, ved å involvere spillere og spillmiljøet i Norge på forskjellige måter. Våre partner Battlefield.no og Hellfragger.no har gjennomført premiekonkurranser i helt andre spill de siste ukene, og på Gamer.no kunne du for litt siden vinne valgfrie spill ved å utfordre redaktøren i FIFA 11.

Lag egne dueller

Nå er det deres tur til å utfordre hverandre, når som helst, og uavhengig av om man spiller på nett eller ei.

Konseptet er så enkelt som dette: Du setter opp en utfordring, skriver hvem du vil utfordre, velger grafikk og spill. Deretter genererer du den, og kan legge den ut på Facebook-siden til vedkommende om du ønsker. Du kan også kopiere den genererte lenken på e-post eller andre steder.

Klikk her for å lage en utfordring!

Alle som lager utfordringer blir med i trekningen om gavekort på 200 kroner hos Elkjøp. Vi har mange slike gavekort, og trekker jevnlige vinnere i ukene som kommer.

Lykke til!

Siste fra forsiden