Crimson Desert

Utforsk svevende Zelda-øyer i det ambisiøse actionspillet Crimson Desert

Ny trailer viser mer av verdenen og kampene spillere skal få oppleve.

Crimson Desert var blant spillene som fikk mest oppmerksomhet under The Game Awards for noen år tilbake. Tirsdag dukket spillet opp igjen på Gamescom Opening Night Live, med en ny trailer for opplevelsen.

Videoen øverst i artikkelen viste mer av ridderkampene spillere skal få pusle med i det som later til å bli en stor og åpen verden. Her blir det skjold og sverd på bakken eller kanskje pil og bue fra hesteryggen.

Dragevenn.
Pearl Abyss

Fiendene som skal bekjempes er alt fra mennesker til diverse monstre. Hvorvidt man skal slåss mot drager eller om de bare er venner – slik vi fikk se i spillets forrige trailer – er foreløpig uklart, men det er altså drager her.

Ved siden av å ri på drager og hester, lokker Crimson Desert med varierte måter å navigere verdenen på. Man kan ta stavsprang over høye murer eller forvandle seg til en slags fugl og sveve gjennom lufta. Spillet skilter også med Zelda-lignende øyer oppe i himmelen, som man skal få utforske.

Crimson Desert skulle opprinnelig lanseres i 2021, men har latt vente på seg. Utvikler Pearl Abyss har ikke satt noen ny dato for spillet, men melder at det skal komme til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Se alle nyhetene fra Gamescom 2023 »

Siste fra forsiden