Utforsk universet i Knightblade: Final Flight

Knightblade: Final Flight er et førstepersons actionspill til Xbox, hvor spilleren får fly romskip og kjøre en rekke ulike kjøretøy.

Knightblade: Final Flight følger historien til April Gage og mannskapet hennes ombord på romskipet GCV-Knightblade. Skipet sendes dypt inn i fiendtlig territorium for å hjelpe med evakueringen av vennlige styrker, men på veien blir det overfalt, bordet av fienden, og til slutt, overlatt til seg selv i en ukjent del av rommet.

Det kan se ut som Knightblade blir en slags spill-versjon av science-fiction seriene Star Trek og Crusade, hvor spilleren leder skipet og mannskapet dets på eventyr i rommet. Du kan utforske hele romskipet i førsteperson, samtidig som du kan benytte deg av skipets jagere og transporter-skip. Mens du gjør dette kan du gi ordre til de andre mannskapene, som du også kan sende ut på oppdrag alene.

Du kan likevel ikke gjøre alt fra selve skipet, og må ved flere anledninger utføre oppdrag nede på planetenes overflate. Her kan du kjøre en rekke kjøretøy, samt kjempe mot fiender i førsteperson. Spillet foregår i et stort og dynamisk univers hvor du kan fortsette utforskningen lenge etter at hovedhistorien er fullført.

Knightblade har vært i produksjon hos utviklerne i 3000AD siden i fjor sommer og skal etter planen komme ut til Xbox i årets tredje kvartal. 3000AD har dessuten sagt at en PC-versjon trolig vil følge etter Xbox-versjonen er lansert.

Siste fra forsiden