Utgivelsesdatoer endret hos LucasArts

Utgivelsesdatoen til Star Wars: Republic Commando er flyttet fremover i tid, samtidig som Knights of The Old Republic-datoen er endret.

Star Wars: Republic Commando var tidligere tenkt utgitt til høsten i år, men i følge produktsidene hos LucasArts er denne utgivelsesdatoen flyttet til vinteren. I tillegg er årstallet fjernet, noe som kan tyde på at LucasArts ikke er sikre på om spillet vil dukke opp i år eller til neste år.

Star Wars: Republic Commando er et taktisk førstepersons-skytespill hvor du leder en gruppe klonesoldater, og deres jobb er å utføre oppdrag innenfor fiendens territorium. Oppdragene består av redningsaksjoner, infiltrering, snikmyrding, rekognosering og angrep på viktige installasjoner. Handlingen vil foregår mellom Episode II og Episode III, og spillet vil inneholde 15 oppdrag. Star Wars: Republic Commando kommer til Xbox og PC.

Republic Commando er ikke det eneste Star Wars-spillet som har fått endret litt på utgivelsesdatoen. Tidligere stod det oppført at spillet skulle komme til februar neste år, men nå har også dette spillet fått "vinteren" som utgivelsesdato. Dette behøver egentlig ikke å bety noen forsinkelse, men det indikerer en viss usikkerhet om når dette etterlengtede rollespillet vil bli ferdig. KOTOR II kommer, som Republic Commando, til Xbox og PC.

Siste fra forsiden