Utsettelse av Counter-Strike-turneringen

Få påmeldte lag tvinger oss til å sette en ny dato.

Denne helgen var planen å gjennomføre en turnering i Counter-Strike: Source i samarbeid med Hellfragger.no. Det hele skulle sparkes i gang i gang med gruppespill fredag og ende opp med en elimineringscup på søndag.

Mange har gitt oss tilbakemelding på at cupen kolliderer med eksamensforberedelser, og fredag ettermiddag var det kun fem påmeldte lag. Vi innser at timingen var uheldig og beslutter derfor å utsette hele turneringen. Ny dato blir annonsert tidlig neste uke, sannsynligvis en helg mot slutten av juni.

Premiepotten i turneringen består av penger, spillutstyr fra Steelseries, gratis serverleie og gratis trykk av t-skjorter. De siste avgjørende kampene vil bli streamet for publikum.

Gamer's Paradise beklager ulempene denne utsettelsen medfører for de lagene som allerede er påmeldt, men vi håper dere blir med når vi går ut med en ny tidsplan neste uke.

Oppdatering: Vi ser oss dessverre nødt til å utsette denne turneringen til høsten. Vi kommer tilbake mer informasjon når ting blir klart.

Siste fra forsiden