Postmann stjal tusenvis av spill

Utspekulert amerikaner

... så byttet han dem inn på GameStop.

Det er irriterende når du venter på noe i posten, og det drøyer når saken kommer frem. Dette ble plutselig et veldig stort problem i Philadelphia-området mot slutten av 2007 og i måneder fremover. Det skriver Philly.com.

Gamefly ble systematisk robbet.

Kunder av leietjenesten Gamefly fikk nemlig aldri spillene sine i postkassa. Nå har en ansatt i US Postal Service sagt seg skyldig i å ha stjålet over 2 200 spill fra utleieren, mens de var på vei til kundene i postsystemet.

Reginald Johnson (34) risikerer nå 12 til 18 måneder i føderalt fengsel. Johnson ble nemlig overvåket i en lengre periode etter at klagene om forsvunnede spill hadde strømmet inn hos Gamefly. I overvåkningsperioden, fra april til september 2008, stjal postmannen spill for 86 000 dollar. Det er rundt 500 000 kroner.

Føderale agenter fikk til sist arrestert Johnson etter en biljakt der den spillglade kriminelle krasjet sin SUV. Politiet fant 160 Gamefly-konvolutter i bilen, i tillegg til tre Wii Fit, fem Wii Sports og en uspesifisert PlayStation-konsoll. Man fant også flere kvitteringer som viste at Johnson hadde byttet inn spill mot konsoller på GameStop.

Nå blir det trolig spilling av bondesjakk på celleveggen den nye hverdagen for 34-åringen.

Siste fra forsiden