Vaginaspill med penisforlenger

Vaginaspill med penisforlenger

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Zombie Cow Studios Privates ble lansert tidligere i år, og er et plattformskytespill som foregår inni en vagina. Zombie Cow kunngjorde nylig via sine nettsider at nytt nedlastbart innhold vil bli tilgjengelig neste år.

Rumpehumoren florerer i spillet som lar deg skyte sædceller, herpesvirus og klamydia med ammunisjon i ulike farger. Spillet advarer om at det ikke er helt anatomisk korrekt, men at det stadig kan ha noe å lære bort.

Det nye innholdet skal slippes rundt påsketider, og settingen for de nye brettene er naturlig nok innsiden av en manns edlere deler. I tillegg til nye typer fiender vil tilleggspakken bringe nye omgivelser, nye spillmekanikker og en ny spillbar figur.

Privates er nå eksklusivt til PC etter at planene om å gis ut på Xbox 360 gikk i vasken. Spillet er gratis og kan lastes ned via privatesthegame.com.

Britiske Zombie Cow Studios ble stiftet av Dan Marshall i 2008, og har tidligere gitt ut pek-og-klikk-spill som Ben There, Dan That! og Time Gentlemen, Please!.

Til tross for å ha blitt lastet ned 50.000 ganger tjente Ben There, Dan That! inn lite penger. Årsaken er at spillet kan lastes ned helt gratis; du bestemmer selv om du har lyst til å donere penger til utvikleren.

Spillet fikk stadig god kritikk, og som følge av den positive omtalen dukket oppfølgeren Time Gentlemen, Please! opp i 2009. Zombie Cow har også gitt ut Gibbage; en zombie-infisert dødskamp i tegnfilmstil, i tillegg til blokkpuslespillet Cruxade.

(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen