Valkyrie Profile til PS2 og PSP

Den japanske giganten Square Enix har fortalt at de jobber med to nye rollespill i Valkyrie Profile-serien sin.

Valkyre Profile ble gitt ut i 1999 til PlayStation, og nå har Square Enix fortalt at de jobber med en versjon av spillet til PSP. Denne har fått navnet Valkyrie Profile: Lenneth, og skal lanseres i Japan til mars. Når vi eventuelt får se spillet i Europa vet vi ikke.

Valkyrie Profile: Lenneth kommer i hovedsak med det samme innholdet som den kritikerroste originalen, men vil i tillegg inneholde noen nye filmer, samt en linkefunksjon til det andre Valkyrie Profile-spillet Square Enix har på trappene, nemlig Valkyrie Profile: Silmeria, til PS2.

Silmeria foregår i samme verden som originalspillet, men handlingen finner sted flere hundre år senere. Den forlatte byen Dipan har nå opplevd kraftige oppgangstider, og blitt senteret for et velstående kongerike. Spillet følger to personligheter; valkyrien Silmeria (søsteren til Lenneth, heltinnen i originalspillet) og prinsesse Alisha, som er fanget i samme kropp.

Grunnen til at de to kvinnene må dele på en kropp er at Silmeria klarte å hisse på seg guden Odin, som straffet henne ved å sende sjelen hennes inn i kroppen til Alisha. Dette er det eneste vi vet om Valkyrie Profile: Silmeria, men det japanske nettstedet Game Watch har fått klørne i et lekkert skjermbilde fra spillet, som du kan titte på ved å besøke artikkelen deres (de to nederste bildene i artikkelen er fra Valkyrie Profile: Lenneth på PSP).

Ellers kan du besøke spillets offisielle nettsted, som for øyeblikket kun har noen små konseptbilder å by på for oss som ikke forstår japansk.

Siste fra forsiden