The International 10 - Stockholm

Valve utsetter The International til neste år

Den prestisjetunge Dota 2-turneringen skulle holdes i Stockholm i august.

Valve

Den tiende utgaven av The International, et av verdens aller største e-sportarrangementer, er utsatt. Dota 2-turneringen skulle etter planen avholdes i Stockholm i august, men Valve har sett seg nødt til å utsette hele greia.

The International 10 er utsatt. (Video: Valve)

I en pressemelding utdyper arrangøren at det ikke var noen enkel beslutning å utsette turneringen. På grunn av utfordringene knyttet til store sammenkomster og reiserestriksjoner under korona-pandemien, ble det imidlertid for mye usikkerhet rundt arrangementet.

Arbeidet med å finne nye datoer er godt i gang, men mest sannsynlig vil The International 10 tidligst gå av stabelen en gang i 2021, forteller Valve.

Battle pass på vei

Mens turneringen lar vente på seg, vil salg av spillets battle pass fortsatt åpne i løpet av året. Valve peker riktignok på utfordringer i forbindelse med at utviklerteamet jobber hjemmefra, og lanseringen av passet vil komme noen uker senere enn planlagt.

25 prosent av inntektene fra battle pass-salg hives inn i premiepotten for The International 10, et system som har sørget for rekordstore summer. I fjor steg potten til over 300 millioner kroner, hvorav 140 millioner gikk til vinneren OG.

Les også: Valve kjører OL-inspirert anbudsrunde for The International »

Siste fra forsiden