Vampyr i den ville vesten

Sammy Studios jobber med et spill som heter Darkwatch: Curse of the West. Det er noe så uvanlig som et førstepersons grøsserspill hvor handlingen foregår i det ville vesten.

Jericho Cross sin tilværelse som en lovløs revolvermann ble snudd på hodet da han en dag ble bitt av en vampyr. Hans eneste håp for å redde sjelen sin er å drepe vampyren om bet ham, men det viser seg å bli vanskeligere enn han hadde håpet på. Vampyren har nemlig sin egen ondsinnede plan, og nå er vesten overfylt med horder av levende døde.

Darkwatch: Curse of the West er et førstepersons skytespill med massive spillområder, ikke-lineære oppdrag og dynamisk kunstig intelligens, både hos fiender og vennlige karakterer. Spilleren får flere ulike kjøretøy til rådighet, samt sin trofaste vandøde hest. I og med at Jericho er en vampyr har han også spesielle evner, og disse må naturligvis spilleren utnytte seg av for å gjøre det godt.

Spillet kommer til PlayStation 2 og Xbox, og er ventet utgitt i årets siste kvartal. Konseptet høres i alle fall spennende (om ikke direkte nyskapende) ut, og spillmarkedet er ikke akkurat spekket med spill som foregår i den ville vesten. Darkwatch er første spillet fra Sammy sin amerikanske avdeling, og det skal bli spennende å se hva de duger til.

Siste fra forsiden