Van Helsing - nytt spill basert på film-lisens

Sommeren neste år kommer Universal Pictures storfilm "Van Helsing" til storskjermen. Filmen, som baserer seg på Bram Stokers legendariske monster-drapsmann Van Helsing, faller inn i eventyrsjangeren og er et verk av regissør Stephen Sommers som blant annet står bak de populære Mumien-filmene.

I filmen skal Van Helsing reise til et øst-Europeisk land langt bortenfor horisonten, for å utslette ondskapen som lurer der. Filmen kan skilte med kjente Hollywood-ansikter slik som Hugh Jackman (X-Men, Swordfish, Kate & Leopold) og Kate Beckinsale (Pearl Harbor).

I den anledning kommer Vivendi Universal til å utgi et action-spill basert på filmen paralellt med filmlanseringen neste år. Det tredjeperson-baserte spillet tar deg med til et makabert nittende århundre, nærmere bestemt det grøsserbefengte Transylvania, som kjent huser den legendariske Dracula, Wolf Man og Frankenstein-monsteret. Som den velkjente Van Helsing skal spillere jakte på onde entiterer, og bringe en slutt til deres skrekkvelde.

- Van Helsing bygger på Universals legendariske monster-franchise, samtidig med å bringe en ny, mørk helt paralellt til både filmlerretet og videospill-plattformene, forteller Bill Kispert i Universal Studios.

Utviklerne bak spillet samarbeider tett med teamet bak filmproduksjonen. Dette vil i følge Vivendi Universal føre til at flere hendelser i filmen vil bli tatt med i spillet, slik som spesielt fremtredende kamper og andre øyeblikk i filmen. Spillet vil likevel utnytte den massive historien til filmfiguren og fortelle en langt mer omfattende historie enn det som er mulig i en kinofilm.

Spillet utvikles av Saffire Studios, og skal etter planen utgis i 2004 - parallelt med filmlanseringen. Spillet skal etter planen slippes på PlayStation 2 og Xbox. Vi kommer med mer info så snart vi har det.

Siste fra forsiden